Get Adobe Flash player

A tánczenekar, esküvői zenekar

   Bemutatjuk immár közel 20 éve működő zenekarunkat. Alapfelállás duóban, Katarína Majzerová énekesnő, és Bozsik Krisztián billentyűs hangszerek.

   A hosszú, különböző rendezvényekben és esküvőkben nem szűkölködő évek során szerzett tapasztalatokra alapozva, jó érzékkel mindig a hangulatnak megfelelő zenékkel kedveskedünk a közönségnek, fenntartva ezzel az ünnepeltek és a vendégek jó hangulatát. Esküvői zenekarunk rendkívül széles repertoárú zenei műsorában megtalálhatóak a régi örökzöldek, és újabb slágerek, mulatós zenék, latin, pop, rock, funky, disco, vacsorákhoz kellemes háttérzene, jazz standard-ek, swingek, stb., vagyis minden, ami egy nívósabb, nagyobb volumenű rendezvényen elengedhetetlen. Zenekarunk már duó alapfelállásban is megrendelhető.

Produkciónkhoz megrendelhető további zenekari tagok:

1., Petros Gailas – gitár

   Igazi kreatív gitár-virtuóz, zeneszerző, gitár oktató, hangmérnök Görögországból. 2004 óta él Magyarországon. Kisgyermek kora óta gitározik, 11 évesen már zenekarban játszott. Számtalan neves görög és magyar zenészekkel, előadókkal dolgozott már együtt, olyanokkal mint pl. Demis Roussos vagy Delhusa Gjon.

2., Kárpáti László Endre “Cila” – dobos-latin ütőhangszeres.

   1976-tól kezdett dobolni. 1977-79-ig Jazz-tanszak előkészítőre járt. 1979-től 1983-ig Kovács Gyula privát iskolájában végzett, közben folyamatosan zenélt különböző zenekarokban, utána pár év külföldi turné következett. Személyével a kívánt műsor még színesebbé, színvonalasabbá válik. Szereplésével minden esetben egy fergeteges dob show-t, conga show-t iktatunk be műsorunkba!

2., Bálint Gergő – szaxofon

   Zenei tanulmányait 6 évesen kezdte el klasszikus zenei vonalon, és ez az időszak 18 éves koráig tartott. Több zeneiskolai végzettséggel rendelkezik, ezek mellet számos különórára járt, először klarinéton tanult, később tért át a szaxofonra. A Dohnányi Ernő Zeneiskolában végzett tanulmányai alatt, az iskola fúvós zenekarával számos hazai versenyen értek el helyezést, a gimnáziumi évei alatt pedig számos nemzetközi helyezésben is részesült. A különböző versenyek mellett számos állami ünnepségen is fellépett, melynek  következtében idővel „Művelődésért-díj”-jal tüntették ki. A középiskolás évei után egyre inkább a könnyűzene felé vette az irányt, később felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol komoly gyakorlatot és tapasztalatot szerzett a jazz műfajban is. Zenei tanulmányait követően játszott hotelekben, szerepelt revü műsorokban, színházakban, különböző rendezvényeken és bálokon, továbbá esküvőkön, jazz-fesztiválokon, kávéházakban, valamint pub-okban is. Dolgozott külföldön is: Mallorcán közel 5 hónapig klarinétozott egy hotel-láncolatnak, majd részt vett egy európai turnéban, amelyet a Disney támogatott. Voltak fellépései Amerikában, és számos hajótársaságnak is dolgozott a Balti-tengeren. Az utóbbi években zeneszerzéssel is foglalkozik.

 

A zenekar igény esetén profi rendezvény világítás-technikával érkezik.
Személyes megbeszélés alapján személyre szabott meglepetés-műsorral, saját dallal is kedveskedünk a pároknak!

 

DJ és karaoke szolgáltatás is részét képezi zenekarunk profiljának!

 

Bozsik Krisztián: billentyűs hangszerek, ének, vokál
A zenekar alapítója.

   Zenész családban nevelkedett, a zene iránti érdeklődése, vonzalma, tehetsége már egészen fiatalon megmutatkozott.
Kisgyermek kora óta zongorázik, közel 30 éve foglalkozik folyamatosan a zenéléssel. Első zenekarát 15 évesen alapította. A zene nem csupán munkáját, hanem legnagyobb szenvedélyét jelenti. Fiatalos, dinamikus lendületű előadásmódjával nem hagyja, hogy a közönség hangulata akár egy percre is alább hagyjon.

 

Katarína Majzerová: ének, vokál                                                                                                                                                                
A zenekar énekesnője

Zenész családban nőtt fel, tehetsége  a zenéhez már gyermekkorában megmutatkozott. 6 éves kora óta énekel. Általános, és középiskolai tanulmányait zeneiskolában végezte. Már gyerekkora óta számos ének, és különböző tehetségkutató versenyen ért el kiemelkedő teljesítményt. 2011-ben indult az X-faktorban is, ahonnan szintén jelentős eredménnyel búcsúzott. Pár évig dj énekesnőként is közreműködött, együtt dolgozott többek között dj Sterbinszky-vel, testvérével dj Staffy-val, dj Wayko-val.
Fiatalos, rutinos, szívből jövő hangjával, mosolyával, kedvességével mindenkit elvarázsol.
Mai napig magántanártól tanulja az éneklés csínját-bínját.

 

Petros Gailas: gitár

 

 

 

 

 

 

 

Kárpáti László Endre “Cila” – dob, konga, cajon, egyéb

ütős hangszerek,

mindenféle „kütyük”.

 

 

 

 

 

 

Bálint Gergő – szaxofon

 

 

 

 

 

 

 
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart