Get Adobe Flash player

Móni és Imi esküvője

Kedves Beatangok!

          Szeretném ezúton is megköszönni Nektek, hogy közreműködtetek az esküvőnkön, szerintem fantasztikus volt! Nagyon elégedettek voltunk Veletek, fergeteges bulit csináltatok!!

DSC_2538Remélem, hogy visszagondolva nem csak az jut eszetekbe, hogy ez munka volt és semmi több, hanem Ti is jól éreztétek Magatokat!
Mindent nagyon köszönünk, ajánlani fogunk Titeket!

                                                                                                                                                              Puszilunk

                                                                                                                                                                                           Móni és Imi
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart