Get Adobe Flash player

Zsuzsi és Imi esküvője

“Kedves Kata, Krisztián és Petros! 

DSC_2490
Nagyon szépen köszönjük a fergeteges estét! A kitartást, a türelmeteket hozzánk a végén! 😉 nekünk hatalmas élmény volt az utolsó két óra is! 😛
Igyekszem nem túlzásokba esni, de Rólatok csak superlativusokban lehet bármit is írni, mondani 🙂
Köszönjük, hogy vállaltátok a felkérést az esküvőre! Minden vendég nagyon jól érezte magát, és dicsérte a zenét ;). Az AlfaArt-osok pedig kifejezetten megköszönték, hogy élőzenére pakolhattak, ilyenben még nem nagyon volt részük. 🙂 Nekünk úgy tűnt, mintha pihenő nélkül toltátok volna végig, zseniálisan megszerkesztettek voltak a pihenős blokkok. (jó hogy nem mi ötleteltünk és válogattunk zenét!)  Szívem szerint amúgy sokkal többet táncoltam volna, de így alakult 🙂
Nagyon jól éreztük magunkat, úgy sikerült az egész esküvő, amilyet szerettünk volna. Örülünk, hogy Titeket választottunk!
Ja és Imi szerintem tegnap 42-szer nézte és hallgatta meg az ocho macho-s közös produkciónkat!… 😀
Hajrá Beatangok!
Puszi, pacsi”Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart