Get Adobe Flash player

A Magyar Dal Estjén a Bon-Bon együttes és a Beatangok léptek fel Királyhelmecen

A Lorántffy Zsuzsanna BFT szervezésében 2016. július 15-én Királyhelmecen a Bodrogközi Magyar Közösség Házában (BMKH) a “HELMECFESZT A BMKH-ban” című rendezvénysorozat utolsó állomása ismét a Magyar Dal Estje volt.

A BMKH rendezvényterasza újra megnyílt a magyar dalok szerelmeseinek. A rendezők nem titkolt szándéka volt, hogy a magyar közép és fiatalabb nemzedék visszataláljon gyökereihez.

Az este során két formáció is kényeztette a közönséget. Az első fellépő a királyhelmeci születésű Majzer Kata és a Beatangok tánc- és partyzenekar voltak. A zenekar rendkívül széles repertoárú, zenei műsorában megtalálhatóak a régi örökzöldek, és újabb slágerek, mulatós zenék, latin, pop, rock, funky, disco, jazz és swingek. A mostani összeállításukban is az elmúlt évtizedek zenéit, örökzöld slágereit, a mai, és az elmúlt pár év sikerdalait, nagy slágereit adták elő, a modernebb zenére is hangsúlyt fektetve, összekötve a különböző korosztályok zenei igényeit.

A második színpadra lépő formáció, a Bon-Bon együttes 1995 májusában alakult, tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkozott először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb rockzenét játszó Bon-Bon együttest. A Királyhelmecen előadott összeállításukban legnépszerűbb dalaikat énekelték. Az ismert dallamokat a közönség az előadókkal együtt énekelte, fergeteges hangulatban, egy jó bulival gazdagodtak a magyar dal bodrogközi kedvelői.

Pásztor István a szervezők nevében elmondta, hogy a klubjellegű közösségépítő fellépések a jövőben folytatódnak, a BMKHSzínpadon a Beatangok rendezvényteraszának műszaki felszereltsége tovább bővül, és a közeljövőben újabb meglepetésekkel várják a közönséget.
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart