Get Adobe Flash player

Hangulatos háttérzene a Magyar Labdarúgás Napja rendezvényén, az MLSZ szervezésében

A Magyar Labdarúgás Napját a mindenkori férfi válogatottak mellett a korábbi és jelenlegi női válogatottak is együtt ünnepelték az Aréna Hotelben. A hangulatos háttérzenét zenekarunk biztosította.

 

Hatvankét évvel ezelőtt, 1953. november 25-én, egy szerdai napon, délután negyed háromkor futott ki a Wembley gyepére az Aranycsapat, hogy megmérkőzzön a házigazda angol válogatottal. Akkor még senki nem sejthette, hogy a magyar válogatott világraszóló 6-3-as győzelmet arat, ezzel megtörve az angolok 90 éve tartó hazai veretlenségét. A sporttörténeti diadal emlékére a Magyar Labdarúgó Szövetség 1993-ban november 25-ét a Magyar Labdarúgás Napjává nyilvánította.

Idén a megszokottól eltérően nem koszorúzással kezdődött a program, mert a Puskás Ferenc Stadion átépítése miatt a toronyépület előtti emlékművet nem lehet megközelíteni. Így a vendégek közvetlenül az Aréna Hotel konferenciatermébe érkeztek, ahol egy különleges fotókiállítás várta a résztvevőket: a magyar válogatott sikeres Európa-bajnoki selejtezősorozatának legszebb pillanatait bemutató fotósorozat segítségével újra átélhette a sikert a vendégsereg. Miután mindenki elfoglalta helyét, Borbély Zoltán, az esemény moderátora mondott köszöntőt, melyben kiemelten üdvözölte a női válogatottak képviselőit. 

 

Dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke köszöntőjében természetesen a válogatott őszi teljesítményét méltatta, valamint megemlékezett az FTC 1965-ben Vásárvárosok Kupája-győztes csapatáról is, ez utóbbiról egy filmet is láthattak a jelenlévők. A köszöntő után Király Gábor teljesítménye előtt tisztelegtek az egybegyűltek: a magyar válogatott kapusa a pótselejtezőkön játszotta le 100. és 101. mérkőzését a válogatottban, és ezzel Bozsik Józseffel együtt vezeti a magyar válogatottsági listát. Ebből az alkalomból az MLSZ elnöke ajándékkal köszöntötte a sportolót.

A rendezvény végén a Beatangok zenekar szolgáltatta a zenei aláfestést a magyar válogatottak jó hangulatú beszélgetésének, amelyben a régi nagy sikerek mellett a novemberi, várva várt Eb-siker részletei is megelevenedtek. A különleges atmoszférájú megemlékezés egy közös ebéddel zárult.

 

labdanapja

 
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart