Get Adobe Flash player

Eszti és Roland esküvője

“Kedves Hölgy és Urak!
( Kata, Krisztián és Tamás )

Nagyon köszönjük a talpalávalót, a jó hangulatot és jó kedvet, és különösképpen a számunkra írt dalt 🙂 ! A ti közreműködésetek is kellett e világraszóló lakodalomhoz, amiről azóta is beszélnek! Örök hálánk Beatangok! További szép sikereket, és ha Londonban zenéltek, mindenképp szóljatok! 🙂

Szeretettel: Eszti és Roland ”

Nagyon köszönjük Esztinek és Rolandnak az elismerő szavakat, és örülünk, hogy részesei lehettünk a Nagy Napotoknak! Nektek is sok sikert kívánunk! Intézzétek a londoni fellépésünket!… 🙂

 

Eszti és Roland
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart