Get Adobe Flash player

Tünde és Csaba esküvője

“Kedves Kata, Tamás és Krisztián!

Szuper volt a lagzi!

Nagyon szeretném megköszönni a magam és Tündi nevében is, hogy fantasztikus bulit csináltatok!!!! Rendkívül jó volt a hangulat! Mindhárman, külön-külön is nagyon emlékezetes pillanatokat okoztatok nekünk és a vendégeknek! Szuper volt a közös dal, jók voltak a modern vőfélyi programok, Katának gyönyörű a hangja és a mosolya!!! Krisztián nagyon jól managelte a táncos lábú násznépet. Nem érkezett egyetlen egy panasz sem a zenekarotokat illetően.

Tamás, neked külön köszönöm a professzionális közreműködésedet, valóban tudtál olyan dolgokat kreálni a nesznépnek amiket még sosem láttak egy esküvőn. Az események konferálása igényes és határozott volt.

Örömünket leltük áldozatos munkátokba, melyet a vendégek is visszaigazoltak.

Jól döntöttünk, hogy Titeket választottunk a nagy napra!

Még egyszer köszönjük!!!!!!!”

Kedves Tünde és Csaba!

Nagyon köszönjük az elismerő szavakat, és igazán örülünk, hogy részesei lehettünk a nagy napotoknak! Boldog, és hosszú házasságot kívánunk!

Beatangok_04
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart