Get Adobe Flash player

Lilla és Imi esküvője

“Kedves Beatangok!

Még egyszer nagyon szépen köszönjük , hogy Ti is részesei voltatok annak, hogy ilyen gyönyörű és felejthetetlen lett a Nagy Napunk, köszönjük a hangosítást és a hangulatos estét.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket! 🙂
Szeretném megkérdezni, hogy megkaphatjuk-e a meglepetés dal szövegét, így utólag, mert nagyon tetszett!!! 🙂
Üdvözlettel,
Bors-Hargitai Lilla”                                                                                                                         lilla_imi_1006
Örülünk, hogy mi játszhattunk, közreműködhettünk az esküvőtökön!
Még egyszer sok boldogságot kívánunk Lillának és Iminek!Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart