Get Adobe Flash player

Esküvői tipp

Kedves Esküvőre készülő ifjú párok, és leendő házasok!

 

   Megint egy új év köszöntött ránk. Elindult a zenés szezonunk a farsangi bálokkal, és utána már szinte közvetlenül következnek az esküvők. Sok esküvős pár – a fellépés megrendelésén kívül – fordult már hozzánk rengeteg egyéb kérdéssel. Mi  továbbra is szívesen állunk rendelkezésetekre bármilyen kérdés kapcsán , ami egy lakodalom szervezésénél felmerülhet! Fontos információ, hogy immár közel 8 éve zenekarunk profilját képezi a vőfélyi, vagy ceremóniamesteri teendők ellátása is, Pásztor Tamás gitáros kollégánk személyében, egy teljesen sajátos módon levezényelve, egyedi stílust képviselve, ezzel mintegy új dimenziót adva az esküvőknek, egyéb rendezvényeknek. A pároknak, cégeknek, egyeztetés után, egyedi műsorszámmal készülünk, saját személyre szabott dal előadásával!

Zenekarunk professzionális színpadi fény-, és hangtechnikával rendelkezik.

Megrendelhető vendégművészeink, akikkel zenekarunk maximum 5 főig bővülhet:

Kárpáti László “Cila”: dob, latin ütőshangszerek, cajon, mindenféle “kütyük”

Makó László: szaxofon

 

Várjuk leveleitek,  kérdéseitek!

Üdvözlettel:

Bozsik Krisztián
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart