Get Adobe Flash player

Regina és Bence esküvője

“Nagyon köszönjük a segítségeteket és közreműködéseteket az esküvőnk alatt, nagyon nagy részt vállalva abból, hogy ennyire jól éreztük magunkat!
Szenzációs volt minden egyes megmozdulásotok, rengetegen megjegyezték, hogy ennél jobb zenekarral még nem találkoztak ilyen rendezvényen. Kati elbűvölő volt, folyton mosolygott, nagyon kedves, segítőkész volt mindenkivel, és hát a hangja egy igazi kincs… Tamás humora, és a nagyszerű érzékkel kellő szerepet vállalva, soha nem tolakodóan végzett közreműködése nagyon sokat tett hozzá a kiváló hangulathoz. Örülök, hogy ebben (is) teljesen rátok hagyatkoz(hat)tunk, nagyszerű munkát végeztetek!
Annyira jól zenéltetek, mind a Krisztián mind a Kati hangja olyan jól szólt, hogy a mellettünk álló hajóról nem tudták eldönteni, hogy a zenekar játszik, vagy az eredeti zene szól!
A nekünk írt dal eszméletlenül jó volt, nagyon büszkék voltunk/vagyunk rá, hogy ti biztosítottátok a hangulatot!

Minden jót, és további sok sikert kívánunk Nektek!
Köszönettel:
Regina és Bence”

Köszönjük az elismerő szavakat! Feledhetetlen este volt, az biztos… 🙂 Örülünk, hogy mi játszhattunk, közreműködhettünk az esküvőtökön!             Sok boldogságot kívánunk Nektek!
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart