Get Adobe Flash player

Kriszta és Balázs esküvője, 2013. április 27.

“Szeretnénk megköszönni még egyszer az estét nektek, mindenki nagyon jól érezte magát az esküvőn, nagyon jól nyomtátok!!! 🙂
Mindenkinek bátran fogunk titeket ajánlani!!
Minden jót és csak így tovább!!
Üdv: Kriszta és Balázs”
Egy fergeteges lakodalmi fellépéssel sikerült kezdenünk az idei szezonunkat. Most sem úsztuk meg a hajnali 5 óra előtti befejezést, és a csodálatos reggeli napfényben való pakolást… 🙂 Még egyszer köszönjük Krisztának és Balázsnak az elismerő szavakat, és örülünk, hogy egy ilyen fantasztikus jó társaságnak játszhattunk ismét.Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart