Get Adobe Flash player

Gabi és Ádám esküvői beszámolója, 2012 augusztus

“Sziasztok kedves Menyasszonyok, és ifjú Feleségek!
Adósotok vagyok még az esküvői beszámolónkkal.
A mi esküvőnk nem éppen nevezhető hagyományosnak, ugyanis május 11-én a polgári szertartást és a lakodalmat tartottuk Szegeden (mert itt élünk). Az egész nap fantasztikusan telt, egyetlen olyan momentumot nem tudnák említeni, ami nem úgy történt, ahogy szerettük volna. Nem voltak bakik, nem maradt el/ott sehol semmi, minden szép volt, és mindenki boldog. 🙂 Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire rendben lesz minden. (A polgári szertartás kihelyezve volt a lakodalom helyszínére, a Maty-érre, és mindössze azzal csúsztunk egy röpke 20 percet, mert kicsit kéve érkeztünk meg a fotózásról, de ez inkább csak fokozta az izgalmakat, meg hát egy menyasszony hagy várassa már meg kicsit a násznépet! 😉 ).

A zenekarunk a Beatangok voltak: képzeljetek el minden jót, amit csak tudtok, és szorozzátok meg kettővel, mert ők ennyire jók voltak! Minden korosztály jól érezte magát, fantasztikus hangulatot csináltak! Hajnali 5 után fejeződött be a buli, azt hiszem, igazán jól bírtuk 🙂

Az egyházi szertartásra egy héttel később Dömösön került sor. Ennek több oka is volt. Egyrészt, mert a 6. évfordulónk éppen aznap volt, másrészt mert bár nem vagyunk templomba járósok, fontosnak tartottuk a spirituális összeköttetést, és úgy ítéltük meg, hogy legjobb, ha a hely ehhez az alkalomhoz Dobogókőhöz (a Föld szívcsakrájához) minél közelebb van, harmadrészt a közelben nőttünk fel, és a Dunához kapcsolódik a megismerkedésünk is, hiszen együtt jártunk evezni abban az időben. Ezen a napon már csak a szüleink, illetve a tanúk voltak hivatalosak, a szertartás előtt pedig még készítettünk egy sorozat képet Szentendrén, ahova sokat jártunk randizni 6 évvel ezelőtt. Az egyházi szertartásról mentünk a nászútra, ez is egy álmunk volt, hogy esküvői ruhában repüljünk, hiszen ilyen alkalom egyszer akad az életben – és teljesült 🙂 A nászutat a férjem szervezte teljes titokban: Toszkánába mentünk, és fantasztikus volt.

Mivel mindkét esküvői ruha a sajátom volt (a polgáris-lakodalmasat e-bay-en vettem 38.000 Ft-ért, a másikat pedig varrattam), ezért a kezdetektől el volt döntve, hogy a nászút után az abroncsos ruhát egy TTD fotózás keretében megsemmisítjük. (Én nem szerettem a szekrényben megsárgulós sorsot szánni neki). Így még egyszer belebújtunk a ruhánkba (nyilván nem volt már az az érzés, mint a nagy napon, de szerintem ez természetes), az eredményeket pedig a képek között megtaláljátok.

Zárószónak annyit mondanék minden menyasszonynak, hogy ne izguljatok, akármi történik, ez a ti napotok, mindenkinek ti lesztek a legszebbek! 🙂 Kívánom, hogy Nektek is (legalább) olyan szuperül sikerüljön minden, mint nekünk! :)”

Köszönjük Gabinak és Ádámnak ezt a kedves beszámolót! Valóban emlékezetes nap volt ez zenekarunk számára is.
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart