Get Adobe Flash player

Ramada Szilveszter

A 2012-es évet ismét egy fantasztikus helyszínen,  a Balatonalmádi Ramada szállóban búcsúztattuk, egy csodálatos szilveszteri gálavacsora keretei között. Kellemes élményekben volt részünk, többek között egy brazil tánccsoport adott közel egy órás remek show műsort. Az est és az éjszaka többi részét zenekarunk fellépése töltötte ki, minden vendég igényeit figyelembe véve. Nem nagy meglepetésünkre a társaság megközelítőleg fele Ausztriából és Németországból érkezett. Természetesen mindent elkövettünk annak érdekében, hogy ők is elégedetten távozzanak a hajnali pirkadatban, a hangosan felzengő jódlizások kíséretében…
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart