Get Adobe Flash player

Esküvői tipp

Kedves Esküvőre készülő ifjú párok, és leendő házasok!

 

Ismét egy új év köszönt ránk. Nemsokára indul a zenés szezon a farsangi bálokkal, és utána már szinte közvetlenül következnek az esküvők. Sok éves tapasztalatunk, és az általában bevett szokások azt a tendenciát mutatják, hogy a lakodalom megszervezésénél a zenekar lekötése sokszor túl későn, az egyéb szolgáltatások, mint például fotó, videó, dekoráció, vőfély, stb. megrendelése után történik. Természetesen ezek mind fontos szereplői, kellékei egy jól megszervezett esküvőnek, de ha minket kérdeznétek, szerintünk a két legfontosabb dolog egy ilyen eseménynél a megfelelő helyszín egy optimálisan kiválasztott vacsorai menüvel, és a zenekar kiválasztása. Ha ez a kettő megvan, akkor már nagy baj nem lehet, ugyanis lényegében ezek döntik el az egész estén-éjszakán át tartó rendezvény kiváló hangulatát.

Ha már eldőlt, és tudjuk, milyen anyagi keret áll rendelkezésre, utána jöhet a nagy dilemma, hogy melyik szolgáltatást is válasszuk. Nyilván minden területen nagy a szórás mind minőségben, mind pedig árkategóriában.

Sok esküvős pár – a fellépés megrendelésén kívül – fordult már hozzánk rengeteg egyéb kérdéssel. Mi  továbbra is szívesen segítünk, bármilyen téma is legyen , ami egy lakodalom szervezésénél felmerülhet!

Bozsik Krisztián
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart