Get Adobe Flash player

Rólunk írták

Beatangok, vagyis minden ami zene.

Nagyon szeretem a zenét, de csak azt, ami szépen szól. Esküvő fotósként, hétről hétre találkozom zenekarokkal.

Nagy felelősség van   rajtuk. Ha a banda jó zenét játszik és szépen szól a technika, megjön a kedve a násznépnek a tánchoz. Megtalálni azt a műfajt, ami lázba hozza a lakodalom vendégseregét, na, az nem lehet könnyű.

Voltam lakodalomban ahol, egész éjjel nem találták meg a fonalat, szinte nem is táncolt a nagyérdemű……….nem értettem miért nem váltanak stílus a zenészek. Persze az esküvő fotósnak sem jó, mert nincsenek meg az önfeledt buli képek.

Sok nagyon jó zenekarral dolgoztam, ahol tökéletesen szólt a zene, jó hanggal volt megáldva az énekes, és bármit eljátszottak, amit csak hangszeren el lehet.

Van egy zenekar, akikkel többször is összehozott a sors. Két hete is együtt dolgoztunk és megint kimagaslóan jó hangulatú bulit hoztak össze. Szinte egész este ment a tánc. A minőség pedig ismét kimagasló volt.

Az énekes hangja….még most is itt van a fülemben, felejthetetlen tisztássággal hagyja el a hang a torkát. A billentyűs számomra érthetetlen módon irányítja a zenekart, szünet nélkül ízlésesen lépve az egyik dalról a másikra, a szóló gitáros, egyedi produkcióival, nagyszerű szólóival varázsolt el mindenkit, bedobva mindent, ami csak kell egy igazán jó bulihoz.

Nem reklámnak szántam, de az lett :)   Megérdemlik! Ők tényleg azt adják  amit jogosan elvárhat tőlük a vendégsereg.

Tehát ők a Beatangok !

Csak ajánlani tudom őket.

Fekete András, (www.photoblack.hu)
Beatangok tánczenekar

- Tánczenekar, esküvői zenekar, mulatós zenekar, esküvőkre, bálokra, partikra, feledhetetlen hangulat egy feledhetetlen éjszakára!

Élő zenekar, vagy DJ? Ha nehéz a döntés, többé ez ne okozzon fejfájást, velünk mindez 2 az 1-ben! Zenekarunk mindkét szolgáltatást nyújtja, igazodva a mai szokásokhoz, trendekhez, az esküvőkön egyre jobban teret nyerő DJ-s zenei keveréshez.
A Beatangok tánczenekar mindezt nyújtja egy rendkívül széles, minden korosztály igényét kielégítő zenei repertoárjával, dinamikus, fiatalos előadásmódjával!
Zenei palettánk teljes mértékben helytáll, legyen szó akár régi klasszikus "vendéglátós" örökzöld dalokról, hagyományt őrző, sok esküvőn nélkülözhetetlen foxokról, csárdásokról, mulatós zenékről, egészen napjaink modern zenei világáig bezárólag.

Kiemelt partnereink

mahart